converse classic chucks

0 голосов

Als je een fan leaning van dierenprints, zit jou bij Converse goed. Na het uitbrengen van hun reeks One Star-silhouetten achieved GOLF le FLEUR*, heeft het merk populaire stukken uit zijn archief achieved het patroon teruggebracht. Voor het eerst geïntroduceerd inside Converse-artikelen in 1988, zijn dierenprints toegevoegd aan enkele truck de belangrijkste silhouetten truck het merk. De Blessed Star High Top wordt geleverd met een bovenwerk met luipaardprint, afgewerkt converse jack purcell online sale achieved een gebroken witte neus en tussenzool, samen achieved het Lucky Star-embleem aan de zijkant.

Na hun geschiedenis van samenwerkingen above de hele modewereld, heeft Missoni de afgelopen jaren samen met Converse collecties ontwikkeld, waarbij ze hun kenmerkende texturen hebben toegepast op een verscheidenheid aan stijlen uit de Amerikaanse back-catalogus. Deze keer zijn zowel de Chuck Taylor High als de Reduced gekleed in verschillende kleuren van een vlammotief uit hun archief uit een jaren 80, converse pro leather online store met tinten variërend van blauw tot rood, naast monochrome hierdoor veelkleurige varianten.

converse chuck 70 nederland outlet  heeft ook geprobeerd de zaken zoveel mogelijk "groen" lo houden. Het wil een ecologische voetafdruk helpen verkleinen, dus het verbetert zijn ontwerp- en productieproces. Aardvriendelijke ontwerpen van kenmerkende silhouetten kunnen een goed commence zijn en daar zullen we meer van begrijpen met deze nieuwe versie van het merk. Het Converse Chuck 70 Hi there Tropical Shirt is klaar voor de zomer. Een tropische print roept ongetwijfeld de zomer op.

Talk is misschien wel hun van de minder geadverteerde merken. Niet dat een dochteronderneming van Nike verlegen is, maar in vergelijking met sommige andere merken loopt het een beetje achter. Toch is het een van de bestverkochte schoenenmerken en met af en toe aangepaste hierdoor designerstijlen die aan het assortiment worden toegevoegd, neemt de fanfare alleen maar toe. converse classic chucks online sales Na een paar vruchtbare ontwerpen in het verleden hebben de inside China geboren, in Londen gevestigde ontwerper Feng Chen Wang en Converse opnieuw samen om de Portion 70 opnieuw te bekijken en hem een 2-in-1-weergave te geven.

спросил 15 Янв от Aryhoepel (180 баллов) в категории Семья

Ваш ответ

Отображаемое имя (по желанию):
Конфиденциальность: Ваш электронный адрес будет использоваться только для отправки уведомлений.
Анти-спам проверка:
Чтобы избежать проверки в будущем, пожалуйста войдите или зарегистрируйтесь.
...